Boilers

Nefit Bosch boilers en Inventum keukenboilers

Filters

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Filter op prijs

Vermogen

Elektrische aansluiting

Regelbereik (°C)

Bosch Nefit boilers voor warm water in huis

Een betrouwbare toevoer van warm tapwater is essentieel voor elk huishouden. Met een Bosch elektrische boiler, staat u nooit meer koud onder de douche. Of u nu een elektrische boiler wilt kopen om een oude ketel te vervangen of direct warm water wilt op meerdere plekken in huis, Bosch Nefit biedt efficiënte oplossingen die passen bij uw leefomstandigheden. De 4000T en 6000T series, met 50, 80, 120 en 150 liter inhoud boiler, zijn speciaal ontworpen voor diegenen die een luxe douche-ervaring of snel warm water willen hebben voor een bad en zonder onderbreking willen vullen. Deze modellen zijn optimaal voor gezinnen groot en klein, zodat iedereen kan genieten van het comfort dat warm water biedt.

De veelzijdigheid van Bosch Nefit boilers

Ontdek de uitgebreide Bosch Nefit elektrische boilers die perfect aansluiten bij diverse huishoudelijke behoeftes aan warm water. De 4000T type elektrische staande boilers bieden een scala aan capaciteitsmodellen van 50 tot 150 liter, speciaal ontworpen voor hoogwaardig comfort en efficiëntie in elke woning. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het 6000T type elektrische boilers. Deze Bosch elektrische boilers bieden meer mogelijkheden bij de plaatsing van de boiler in lage ruimtes.

Het verschil tussen de Bosch Nefit 4000T en 6000T serie

Bosch Nefit onderscheidt zich met twee soorten boilers, de 4000T en 6000T series. Het belangrijkste verschil tussen de 4000T en de 6000T is de plaatsing van de boilers. De 4000T boilers kunnen alleen verticaal geplaatst worden en zijn dus staande boilers. De 6000T boilers kunnen zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden.

Keukenboilers en plintboilers van Inventum

Heeft u ooit nagedacht over hoeveel tijd en energie u verspilt, terwijl u wacht op warm water uit uw keukenkraan? In veel huishoudens is dit een dagelijkse ergernis die onnodig lijkt. Maar wat als er een directe oplossing voorhanden is? Inventum, een gerenommeerd merk op het gebied van huishoudelijke apparaten, biedt met zijn assortiment keukenboilers en plintboilers een eenvoudige oplossing om direct toegang te hebben tot warm water – wanneer u het nodig heeft.

Met de innovatieve technologieën van Inventum heeft u geen minutenlang gedruppel meer nodig voordat het water eindelijk warm wordt. Of u nu een nieuwe boiler wilt kopen of uw huidige systeem wilt vervangen, Inventum keukenboilers zijn ontworpen om moeiteloos warm water te leveren, zonder wachttijd. Verkrijgbaar in capaciteiten voor elke behoefte, variërend van compacte 10 tot 15 liter keukenboilers, zorgen deze boilers ervoor dat ‘direct warm water’ niet enkel een wens blijft, maar realiteit wordt in uw keuken. Bent u benieuwd hoe u kunt genieten van dit comfort en gemak? Lees dan verder om de ideale keukenboiler te vinden die aansluit bij uw levensstijl.

De handige Inventum keukenboilers

Wanneer u op zoek bent naar een efficiënte manier om snel warm water te verkrijgen in uw keuken, zijn de elektrische keukenboilers van Inventum een uitstekende keuze. De ruime keuze aan close-in boilers maken Inventum tot een voorloper in de markt.