Inventum

Close-in keukenboilers of plintboilers. Snel warm water in de keuken met de elektrische keukenboilers van Inventum. Afhankelijk van de ruimte onder uw aanrecht kunt u kiezen voor een rechthoekige keukenboiler, een achthoekige vorm of een platte plintboiler. De plintboiler past onder de meeste keukens achter de plint.

Filters

Toont alle 6 resultaten

Filter op prijs

Merk

Inhoud

Vermogen

Elektrische aansluiting

Regelbereik (°C)

Keukenboilers en plintboilers van Inventum

Heeft u ooit nagedacht over hoeveel tijd en energie u verspilt, terwijl u wacht op warm water uit uw keukenkraan? In veel huishoudens is dit een dagelijkse ergernis die onnodig lijkt. Maar wat als er een directe oplossing voorhanden is? Inventum, een gerenommeerd merk op het gebied van huishoudelijke apparaten, biedt met zijn assortiment keukenboilers en plintboilers een eenvoudige oplossing om direct toegang te hebben tot warm water – wanneer u het nodig heeft.

Met de innovatieve technologieën van Inventum heeft u geen minutenlang gedruppel meer nodig voordat het water eindelijk warm wordt. Of u nu een nieuwe boiler wilt kopen of uw huidige systeem wilt vervangen, Inventum keukenboilers zijn ontworpen om moeiteloos warm water te leveren, zonder wachttijd. Verkrijgbaar in capaciteiten voor elke behoefte, variërend van compacte 10 tot 15 liter keukenboilers, zorgen deze boilers ervoor dat ‘direct warm water’ niet enkel een wens blijft, maar realiteit wordt in uw keuken. Bent u benieuwd hoe u kunt genieten van dit comfort en gemak? Lees dan verder om de ideale keukenboiler te vinden die aansluit bij uw levensstijl.

De veelzijdigheid van Inventum keukenboilers

Wanneer u op zoek bent naar een efficiënte manier om snel warm water te verkrijgen in uw keuken, zijn de elektrische keukenboilers van Inventum een uitstekende keuze. De ruime keuze aan close-in boilers maken Inventum tot een voorloper in de markt. Hieronder volgt een verdere toelichting op de diverse modellen en de unieke voordelen die zij bieden.

Overzicht van de modellen en liter inhoud

De Inventum close-in keukenboilers omvat een spectrum aan modellen variërend van 10 tot 15 liter close-in oplossingen. De elektrische boilers hebben een inhoud van 10 – 15 liter inhoud. Normaliter is dit genoeg voor als u warm water nodig heeft in de keuken. Inventum heeft twee rechthoekige modellen, een achthoekige vorm en een platte plintboiler.

Installatie en onderhoud van een keukenboiler

Zelfstandig een keukenboiler eenvoudig installeren of dit overlaten aan een professional, Inventum Technologies B.V. biedt u de passende oplossing. Met behulp van een duidelijke handleiding kan ook de thuis doe-het-zelver een boiler elektrisch correct installeren. Bent u op zoek naar direct warm water zonder te wachten op warm water, dan is het essentieel dat de boiler goed geïnstalleerd wordt.

Stappen voor installatie van de Inventum keukenboilers

Indien u besluit om zelf een close-in boiler te kopen en te installeren, staan duidelijke instructies tot uw beschikking om u stap voor stap te gidsen tijdens het proces. Een adequate installatie verzekert u van een betrouwbaar en efficiënt functionerend apparaat, zodat u steeds toegang heeft tot water in de keuken zonder lang te hoeven wachten.

Professionele montage en service door vakmannen

Voor diegenen die de voorkeur geven aan een professionele touch, staat een team van gespecialiseerde vakmannen klaar om uw close in boiler veilig en met precisie te monteren. Deze service zorgt voor een zorgeloos proces en geeft u de garantie dat uw keukenboiler optimaal zal functioneren, zodat u kunt genieten van direct warm water.